4 Aralık 2009 Cuma

Kişiselleştirilmiş arama herkez için

Bugün insanlar imzalanan ara Kişiselleştirilmiş genişleterek daha iyi arama sonuçları elde kullanıcıların dünya çapında çıkışı, yardım konum ve kırk dilde fazla. Now when you search using Google, we will be able to better provide you with the most relevant results possible. Google'ı kullanarak arama yaparken, daha iyi en alakalı sonuçları mümkün size edebilecektir. For example, since I always search for [recipes] and often click on results from epicurious.com , Google might rank epicurious.com higher on the results page the next time I look for recipes. Örneğin, beri hep [yemek tarifleri] ve epicurious.com sonuçları sık sık tıklayın arama Google epicurious.com yüksek sonuç sayfası ben tarifleri arayın sonraki zamanında rütbe olabilir. Other times, when I'm looking for news about Cornell University's sports teams, I search for [big red]. Diğer zamanlarda, ben Cornell Üniversitesi spor takımları ile ilgili haberler arıyorum, ben [Big Red için arama]. Because I frequently click on www.cornellbigred.com , Google might show me this result first, instead of the Big Red soda company or others. Www.cornellbigred.com üzerinde sık sık tıklayın Çünkü, Google, bana neden bu göstermek olabilir Big Red soda şirket veya başkalarının yerine ilk.

Previously, we only offered Personalized Search for signed-in users, and only when they had Web History enabled on their Google Accounts. Daha önce, sadece kullanıcıları, ve bunlar sadece Web Geçmişi vardı imzalanan ara Kişiselleştirilmiş sunulan kendi Google Hesapları etkin. What we're doing today is expanding Personalized Search so that we can provide it to signed-out users as well. Bugün ne yapıyoruz böylece imzalanan bunu sağlayabilir Arama Kişiselleştirilmiş genişletiyor-kullanıcılarına de. This addition enables us to customize search results for you based upon 180 days of search activity linked to an anonymous cookie in your browser. Bu bize ek arama faaliyetleri 180 gün tarayıcınızda bir anonim çerez bağlantılı dayalı için arama sonuçları özelleştirmek sağlar. It's completely separate from your Google Account and Web History (which are only available to signed-in users). Tamamen Google Hesabı ve Web Geçmişi (ki yalnızca imzalı mevcuttur-kullanıcılar) ayrı's. You'll know when we customize results because a "View customizations" link will appear on the top right of the search results page. Çünkü bir "Profili özelleştirmeler" bağlantısını arama sonuçları sayfasının sağ üst belirir sonuçları özelleştirmek bileceksiniz. Clicking the link will let you see how we've customized your results and also let you turn off this type of customization. Bağlantıya tıkladığınızda size nasıl ve sonuçları özelleştirilmiş sonra da özelleştirme bu tip kapatın bakalım izin verir.

Check out our help center for more details on personalized search , how we customize results and how you can turn off personalization . Kişiselleştirilmiş arama hakkında daha fazla bilgi için, nasıl ve sonuçları özelleştirmek nasıl kişiselleştirme kapatmak için yardım merkezini kontrol edin. Learn more by watching our video: Daha fazla video izleyerek öğrenin:



Posted by Bryan Horling, Software Engineer and Matthew Kulick, Product Manager Bryan Horling, Yazılım Mühendisi ve Matthew Kulick Ürün Müdürü tarafından gönderildi

Kaynak Resmi google blogu : http://googleblog.blogspot.com/2009/12/personalized-search-for-everyone.html

Sitedeki içerikler google translate kullanarak türkçeleştirilerek sizlere sunulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder